Waar wij in geloven

Waar wij in geloven

We geloven erin dat ambitie mensen in beweging brengt.

Hoe we dat doen

We vinden ons werk echt mensenwerk en kiezen voor een zeer persoonlijke aanpak. Met onze candidate experience zetten we je dan ook letterlijk in de spotlights. “We make you shine”.

Wat wij doen

We maken de ultieme match en vinden werk dat echt bij je past. Dat doen we al bijna 20 jaar met succes. Niet alleen omdat het ons bestaan verschaft, het is onze passie!

Onze Kernwaarden

Wij zijn een club ondernemende, ambitieuze mensen die het verschil willen maken voor onze klant. Een club die iedere dag een beetje beter wil worden in haar vak. We houden van avontuur, hebben plezier met elkaar en zetten woorden om in daden. Dit doen we voor onze opdrachtgevers en kandidaten. 

  • Maak het verschil
  • Avontuurlijk
  • Plezier
  • Doen
  • Verbeter
Maak het verschil
Wij overtreffen verwachtingen

Wij overtreffen verwachtingen, in elk detail, iedere dag, in alles wat we doen. Onze klanten en kandidaten staan altijd centraal. Wij begrijpen de impact die we hebben op het leven van onze kandidaten en de bijdrage die we leveren aan het succes van onze klanten. We zijn gretig, trots op ons vak en hebben het lef om het anders te doen, dat is Careermaker. 

Wij overtreffen verwachtingen
Avontuurlijk
Wij zijn creatief, open en durven risico’s te nemen

Careermaker verandert continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Het zijn de veranderingen die Careermaker laat groeien en dit geeft ons voorsprong op onze concurrentie. We zijn enthousiast, hebben vertrouwen in elkaar, en ondernemen. Niet alles lukt en niet al onze ideeën zijn meteen goed, maar we durven en we doen. 

Wij zijn creatief, open en durven risico’s te nemen
Plezier
Wij gaan als vrienden met elkaar om

Een van de dingen die we bij Careermaker belangrijk vinden is dat we elke dag plezier hebben met elkaar, met onze klanten en kandidaten. We zijn een klein beetje gek en grensverleggend. We gaan als vrienden met elkaar om en helpen elkaar zonder daar iets voor terug te verwachten. Plezier in ons werk en met elkaar is de basis van ons succes. Een win-win situatie voor iedereen. 

Wij gaan als vrienden met elkaar om
Doen
Succes komt nooit vanzelf

Careermaker heeft een Rotterdamse ondernemersmentaliteit. Binnen Careermaker geloven we in hard werken en net dat beetje meer geven om onze doelen te bereiken. We weten dat ons succes en het succes van onze klanten en kandidaten niet vanzelf komt. Het valt of staat met de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. We gaan altijd voor het hoogst haalbare, houden elkaar scherp en zetten woorden om in daden. 

Succes komt nooit vanzelf
Verbeter
Ieder dag een beetje beter

We begrijpen waar dingen beter kunnen, we innoveren onze processen constant om efficiënter en beter te worden. We zijn niet snel tevreden en schikken nooit met ‘goed genoeg’. Dit betekent dat we iedere stap meten, heldere verwachtingen hebben en kritisch kijken naar de resultaten. Klanten en kandidaten bepalen de standaard van onze dienstverlening en wij zullen deze lat constant voor onszelf verhogen. 

Ieder dag een beetje beter

Dit zijn wij

Maak kennis met ons team

Op onze twee vestigingen in Rotterdam werken meer dan 50 medewerkers om de ambities van onze kandidaten, opdrachtgevers en onszelf te realiseren. Op zoek naar een baan of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met de collega van het expertise waar jij een baan in zoekt! Wij helpen je graag je ambitie waar te maken.