Werken bij
Bertschi?

In 1956 kocht Hans Bertschi zijn eerste vrachtwagen en ging daarmee staal vervoeren. Na 3 jaar hard werken ging hij een stapje verder en kocht hij in 1959 zijn eerste tankwagen en vervoerde daarmee lijm. Sindsdien is Bertschi doorgegroeid tot wereldwijde logistieke dienstverlener en blijft zich ontwikkelen. Ze zijn gespecialiseerd in vloeibare en vaste bulkproducten voor de chemische industrie en voeren hun diensten uit in 38 landen met zo'n 3.210 werknemers.

Bertschi is de grootste vervoerder van droog bulk chemicaliën ter wereld met locaties door heel Europa, groot geworden met het vervoeren van (tank)containers. In de loop der jaren zijn de activiteiten flink uitgebreid en kunnen ze hun klanten op maat gemaakt transport aanbieden door heel Europa.

onze
vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures bij Bertschi

Focus op
veiligheid

Sinds de oprichting van Bertschi is de veiligheid een sleutelelement van alles wat het bedrijf doet. Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van het SHEQ-Programma, dat staat voor: veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Met als doel om het welzijn en de veiligheid van medewerkers, klanten en het milieu te verbeteren. Zo zijn er meer dan 3.500 trainingsdagen en meer dan 3.000 veiligheidscontroles. Daarnaast vervoeren zij veel van hun producten over spoor en water binnen Europa, hierdoor besparen zij jaarlijks 300.000 ton CO2 ten opzichte van puur wegtransport.

Facts
to know

Bertschi is de Europese marktleider in intermodaal chemisch transport op spoor, weg en water. Het bedrijf vestigde ook een leidende positie in wereldwijde ISO- en chemische logistieke diensten. 
Werknemers
3.180 wereldwijd
Vrachtwagens
1.000 wereldwijd
Containers
40.000 wereldwijd
Landen
Werkzaam in 38 landen

A
Family Story

Onze
kantoren