Werken bij
Dirk

Dirk van den Broek is van oudsher een echt familie bedrijf en dit zie je tot op de dag van vandaag nog steeds terug in de bedrijfsvoering. Met ruim 12.000 collega’s die werkzaam zijn binnen de 125+ filialen, behoren zij tot een van de grote supermarktketens in Nederland. Door vast te houden aan hun kernwaarde: een goede service tegen een lage prijs, hebben zij dit succes weten te behalen. Een prestatie waar zij trots op zijn en waar jij deel van kan uitmaken!

Dirk van den Broek biedt veel mogelijkheden om jouw carrière als retail professional een boost te geven. Veel van de managers die werkzaam zijn binnen Dirk van den Broek zijn dan ook intern opgeleid van winkelmedewerker tot manager. Hiervoor hebben zij praktijk- en vakopleidingen gevolgd. Dirk van den Broek hecht niet alleen veel waarde aan haar personeel, ook willen zij een bijdragen leveren aan de samenleving. Zo konden Stichting: Cliniclowns, Make a wish Nederland, Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Stichting Alpe d’HuZes afgelopen jaar op steun van Dirk van den Broek rekenen.

Ranish Bahadoer
Ranish Bahadoer Business Developer

Onze
vacatures

Bekijk de actuele vacatures van Dirk.

Kom jij ook
werken bij Dirk?

Dirk heeft verschillende, mooie functies. Hierbij kan je denken aan een Afdelings- of Supermarktmanager. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Afdelingsmanager
Als Afdelingsmanager ben je teamcaptain van je eigen afdeling. Samen met de Afdelingsmanagers van de andere afdelingen en de Supermarktmanager ben je verantwoordelijk voor de management van het hele filiaal. Je bent bezig met de ontwikkelingen van jouw medewerkers, het optimaliseren van de beleving van de klant en het belangrijkste, ervoor zorgen dat de klant terug komt. Daarnaast stuur je jouw team aan en ben je het aanspreekpunt voor zowel collega's als klanten.

Supermarktmanager
Als Supermarktmanager ben je verantwoordelijk voor alle commerciële-, financiële-, en personele resultaten van jouw eigen winkel. Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat de verwachtingen van de klanten elke dag worden overtroffen. Doordat je veel verantwoordelijkheden hebt is elke dag anders en zal jij je optimaal ontwikkelen. Je krijgt veel vrijheid bij het vervullen van deze taken, zolang jij de klant altijd op nummer één zet en je jezelf richt op de totale kwaliteit van de winkel. Hierdoor kan jij er echt je eigen draai aan geven!