Werken
bij Woonstad Rotterdam

Woonstad is dé wooncorporatie van Rotterdam. Al meer dan 100 jaar biedt dit bedrijf goede en betaalbare woonruimtes in Rotterdam, variërend van sociale huurwoningen, koopwingen en bedrijfsruimtes. Ze vinden namelijk dat elke Rotterdamer een mooie en fijne plek om te wonen verdient, om zo het beste uit zichzelf te halen. Woonstad Rotterdam zet zich met hart en ziel in voor de bewoners en de leefbaarheid in hun wijken en buurten.

Facts
to know

Aantal ruimtes
60.000 in Rotterdam
Sleutels
3.660 uitgereikt aan huurders
Zonnepanelen
2.465 op de daken geplaatst
Collega's
600 in Rotterdam
Als je aan wonen in Rotterdam denkt, denk je aan Woonstad. Al meer dan 100 jaar biedt Woonstad goede en betaalbare woonruimtes aan in dé havenstad van Nederland. Sociale huurwoningen, koopwoningen, maar ook bedrijfsruimtes, Woonstad is van alle markten thuis.
Met meer dan 60.000 ruimten in beheer, is het vanzelfsprekend dat zij een groot klantenbestand hebben, die van ons de beste service verlangen. Woonstad heeft écht hart voor de stad, en dat zoeken zij ook bij onze potentiële nieuwe collega's.

Wij zijn namelijk nu hard op zoek naar ervaren Klantenservicemedewerkers voor het klantcontactcentrum in Rotterdam Alexander. Je kunt rekenen op de meest uiteenlopende vragen. Geen dag is hetzelfde. Vragen die je kunt verwachten gaan over alles wat met wonen te maken heeft. Van een lekkage waar jij een monteur op afstuurt, tot het verwerken van kapotte inboedel; jij bent de reddende schakel die zorgt dat de zorgen van onze klanten zo kort mogelijk duren. Je takenpakket is ook divers. E-Mail, social media en Whatsapp zijn kanalen waar jij snel tussen kan schakelen.

Niet alleen Klantenservice ervaring, maar levenservaring is ook belangrijk. Emoties kunnen soms hoog oplopen als er materiele schade is. Daarom moet je sterk in je schoenen staan. Weerstandsgesprekken kennen voor jou geen geheimen, en jij bent degene met het goede inlevingsvermogen die ervoor kan zorgen dat onze klanten de telefoon met een gerust hart weer op kunnen hangen.

Bouw jij mee aan een toekomstbestendige stad, waar je samen met Woonstad de behoefte van wonend en woningzoekend Rotterdam met de állerbeste service kunnen bedienen? Neem dan contact met ons op, en dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden!

Vacatures
bij Woonstad Rotterdam

Ons
kantoor

Wat is mijn reistijd?